Από το 1975 ο Κωνσταντίνος Αλουπογιάννης δημιουργούσε εκλεκτά τυριά υψηλής ποιότητας και γεύσης δημιουργώντας μια παράδοση σχεδόν 40 χρόνων.
Το 1990 την σκυτάλη την πήρε ο γυιός του Παναγώτης όπου συνεχίζει με όρεξη και μεράκι την συνταγή του "μπάρμπα Κώτσου".

Το τυροκομείο βρίσκεται στον Αγιάννη Β. Κυνουρίας στην οροσειρά του Πάρνωνα στα 750μ. υψόμετρο 20 λεπτά από το Αστρος στην Αρκαδία.
Ο τρόπος παραγωγής είναι ο παραδοσιακός με όλα τα συστήματα ποιότητας ελέγχου και υγιεινής. Το 2011 ανακαινίσθηκε πλήρως με όλα τα σύγχρονα συστήματα υγιεινής.

 

 

 

    FB του Ξενώνα μας